Nytt år nytt ledord, eller?

2018 års ledord; Aktiva val hela tiden, stod från början för något mer specifikt men med tiden ändrades innebörden till att bli mer förebyggande än att fokusera på hälsa och kost, som jag tänkte från början.

Innebörden eller konsekvensen har nog fokuserat på just det aktiva i valet, förändring. Förmodligen prioriterades det pga att det var det jag behövde mest under mitt ”egoår”. Balansen inuti måste finnas för att ta tag i det yttre. Under 2018 har jag varit aktiv i gymmet, i skogen, i valet av platser, arbetsplats, rehab (till och från), fritidsaktiviteter osv. Men jag har också omgivit mig med vänner och personer som får mig att skratta. Jag har nog haft ett av de gladaste året på länge, rent socialt.😊 Trevliga minnen får man på köpet, liksom.

2019 behåller jag mitt gamla ledord men kanske adderar ett till. Eller kanske en annan vinkling på det bara. Hållbarhet är något jag tycker att alla ska prioritera nu och framöver. Världen behöver fler som Greta. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/15-ariga-greta-thunberg-klimatmotets-superstjarna-vi-maste-agera-aven-om-det-inte-finns-hopp

Inte vara framtidsmotståndare utan fler medvetna och framtidsnyfikna. Vi måste hitta fler hållbara vägar att gå och vi kan bara börja med oss själva.

Klart vi ska leva i nuet och ta tillvara varje stund men vi har alltid ett ansvar och en skyldighet att skydda det som från början skapade oss. All förändring börjar med dig själv!

2018 var året då jag hittade mtb cykling, året jag första gången åkte nattåg, började bänka, var ärlig mot mig själv och har haft rekordmånga #utekaffe med olika vänner och familj.

Fortsättning på 2019 kommer…

Gott nytt år!

5 tankar om “Nytt år nytt ledord, eller?

  1. Ping: Drömcykling längs Ålakusten – trailflirt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s